UPS ICS-Isis850L 850VA / 480W cu 2 prize cu protectie
UPS Line Interactive ICS-Isis850L 850VA / 480W
UPS Line Interactive ICS-Isis850L 850VA / 480W UPS Line Interactive ICS-Isis850L 850VA / 480W UPS Line Interactive ICS-Isis850L 850VA / 480W

UPS Line Interactive ICS-Isis850L 850VA / 480W

Disponib.: Pre-Order
Pret: 427 RON
319 RON (TVA inclus) Preț fără TVA: 268 RON
Cantitate dorita:

 

UPS cu doua prize standard conectate la bateria interna
ICS-Isis850L are 2 prize standard care sunt conectate la bateria inclusa in UPS. Pentru a putea lucra si pe timpul caderilor de curent de durata scurta sau medie conecteaza la UPS computerul si monitorul sau sistemul dumneavoastra de supraveghere video.

Software Inclus
Acum poti avea acces de la distanta la UPS folosind un software special inclus. Software-ul va va oferi toate informatiile necesare cu privire la UPS si va oferi, de asemenea, optiunea de a inchidere de la distanta si in conditii de siguranta computerele in cazul unei pene de curent.

Ecran LCD
Cele mai importante informatii referitoare la UPS-ul tau sunt afisate pe ecranul LCD. Acesta va indica: Functionare pe curent, Functionare pe baterie, Nivelul de incarcare, Nivelul bateriei, Voltajul de intrare, Voltajul de iesire, Suprasarcina, Baterie descarcata.

Am creat seria ICS-Isis special pentru a fi folosita la birou sau acasa, astfel incat munca si computere tale sa fie in permanenta protejate. Nu trebuie sa te mai ingrijoreze caderile de curent, fluctuatiile de tensiune sau fulgerele din timpul furtunilor. Computerele tale sunt in siguranta. Datorita ecranului LCD ai la indemana toate informatiile esentiale despre UPS-ul tau. ICS-Isis te ajuta sa iti continui munca si in timpul caderilor de curent de durata scurta sau medie.
Oferim protectie garantata pentru computere de inalta performanta, routere/modemuri, sisteme de depozitare externa,  sisteme de supraveghere video, console de joc precum si alte electronice din biroul sau casa ta.

Garantie 36 de luni, 12 luni pentru baterie.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată: