Camere de supraveghere interior - icansee.ro

Camere video de supraveghere interior

Camere video de supraveghere de interior

LisăTabel
Arată:
Aranjează după:

Camere de supraveghere la preturi imbatabile doar de la IcanSee.ro. Cumpara acum si primesti imediat din stoc!

De ce ar trebui sa fie un sistem de supraveghere primul in lista ta de cumparaturi?

Casa in care locuiti este lucrul cel mai de valoare din viata dumneavoastra, aici veniti sa va relaxati, sa luati masa cu cei dragi, sa contemplati la viitor etc.  Atfel de ce nu ati proteja-o cum se cuvine, pentru a pastra intacta linistea si singuranta dumneavoastra si a celor dragi voua. Sisteme supraveghere

Furturile se pot face si cand plecati la cumparaturi intr-un supermarket pentru 2 ore, asa ca de ce nu ati pune pe lista de cumparaturi un sistem de supraveghere pentru a nu mai avea aceasta grija?

Un sistem de supraveghere complet, nu numai ca are un efect benefic asupra linistii si sigurantei dumneavoastra, dar poate avea si rol de intimidare a persoanelor care atenteaza la bunurile dumneavoastra. Acest lucru este testat, dovedit si garantat de catre noi si clientii nostrii.
Protect-Your-Home
Chiar daca angajati o bona sau pe cineva care sa aiba grija de casa cat timp sunteti plecati, tot riscati sa aveti neplaceri, chiar daca aveti cea mai mare incredere in acele persoane, trebuie sa va luati masuri de siguranta pentru a stii ca cei dragi si caminul dumneavoastra vor fi in perfecta siguranta. Sistemul de supraveghere face fix acest lucru. Va ofera posibilitatea sa fiti la curent cu ce se intampla, cand doriti si de unde doriti! Tocmai acest beneficiu este motivul pentru care, in ziua de astazi sistemele de supraveghere video sunt cele mai apreciate si achizitionate. In plus au o mai mare accesibilitate fata de acum ceva ani, se pot gasi aproape peste tot.

Varietatea mare de sisteme de supraveghere de pe piata nu trebuie sa va sperie, este destul de simplu sa alegeti un sistem de supraveghere potrivit pentru dumneavoastra, trebuie sa luati in vedere 4 lucruri principale:

1. Locul pe care doriti sa il supravegheati (interior sau exterior)

2. Distanta la care vreti sa vada camera si claritatea acesteia

3. Vizualizare si stocare direct pe calculator prin placa de captura sau pe HDD-ul DVR-ului, care permite vizualizarea de la distanta pe telefonul mobil, tableta sau laptop

4. Calitatea sistemului de supraveghere si a componentelor acestuia – fiabilitate in timp

Locul pe care vreti il supravegheati poate determina exact ce aveti nevoie, spre exemplu: daca este un spatiu de interior unde este umezeala aveti nevoie de camere rezistente la umiditate si intemperii cu o carcasa metalica ce detine factorul de protectie IP66, printre astfel de camere se numara camerele anti-vandal dome.  In cazul in care locul este destul de mic in dimensiune, veti avea nevoie de o camera cu un unghi mic de vizualizare ( ~ 80 de grade).

Distanta este de asemenea importanta deoarece determina claritatea vederii pe timp de noapte a camerei. Cu cat va avea mai multe led-uri IR cu atat va putea vizualiza la o distanta mai mare. Astfel, daca aveti o camera mica, o camera cu maxim 24 de led-uri IR este suficienta.

Placa de captura sau DVR? Daca alegeti o placa de captura veti avea nevoie de un calculator care va ramane mereu pornit, zi si noapte. In cazul unui DVR, situatia sta altfel, acesta poate face economie de energie prin setarea la detectie de miscare si poate stoca direct pe hard-disk-ul sau, in plus aveti accesibilitate de oriunde va aflati, pe telefonul mobil, tableta, laptop sau PC.

Fiabilitatea in timp este cea mai importanta in alegerea unui sistem de supraveghere deoarece va permite sa economisiti timp si bani! Un lucru fiabil in timp este un lucru de calitate, ICANSEE – Camere de supraveghere va pune la dispozitie astfel de sisteme de supraveghere la o calitate excelenta si un raport calitate/pret excelent.

Dupa ce ati stabilit toate aceste puncte puteti suna la orice departament de consultanta al unui magazin de camere de supraveghere video si va vor face imediat o oferta bazata pe aceste nevoi. Departamentul nostru de consultanta si vanzari are program de luni pana vineri intre orele 9-18, iar in perioada sarbatorilor se lucreaza in data de: 27, 30 decembrie si 3 ianuarie. Va asteptam!

 prezentare sediu

 

 
catalog pdf camere de supraveghere CATALOG PDF
50 RON - 1.000 RON
Reset