Solutii Antifurt - Gama completa de sisteme antifurt pentru orice tip de magazin

Solutii Antifurt

Restrânge căutarea

LisăTabel
Arată:
Aranjează după:

Sisteme antifurt pentru magazine


Sistemele antifurt sunt special concepute pentru a proteja marfurile, personalul si inclusiv clientii unei intreprinderi pe toata durata cat magazinul este deschis.  Totodata au rolul de a intimida persoanele care doresc sa sustraga bunuri de la locatie. Pot avea o eficienta maxima daca sunt folosite impreuna cu sisteme de supraveghere video, pentru ca sistemele de supraveghere  au capacitatea de a supraveghea locatia pe timp de zi dar si pe timp de noapte cu ajutorul ledurilor IR.

Ce este un sistem antifurt si din ce este el compus?

Un sistem antifurt este reprezentat de:

  • Porti antifurt cu radio frecventa
  • Etichete detasabile
  • Etichete autocolante
  • Detasator etichete
  • Dezactivator etichete

Functionalitati componente sisteme antifurt

Antenele antifurt denumite si porti antifurt RF (Radio Frecventa) sunt amplasate la intrarile din cladiri, magazine, supermarketuri, minimarketuri, de obicei imediat dupa casele de marcat. Atunci cand un produs neachitat trece de porti este declansata o alarma sonora si luminoasa.

Etichetele autoadezive antifurt sunt lipite pe produse. Par a fi etichete normale cu coduri de bare, insa fiecare eticheta detine un circuit electronic invizibil pentru ochiul uman, care declanseaza alarma daca nu a fost dezactivata la casa. Acestea sunt de unica folosinta si de raman pe produse si dupa vanzare, dar dezactivate, astfel incat sa nu existe alarme false.


Etichetele antifurt detasabile (realizate din plastic) sunt prinse de produse si se pot detasa doar la casa cu un detasator. Au ace de prindere speciale si contin o bobina care declanseaza alarma atunci cand persoana trece cu produsul printre portile cu radio frecventa de la iesire. In momentul vanzarii ele trebuiesc inlaturate de pe produse si pot fi depozitate pentru refolosire.

Dezactivator pentru etichete antifurt autoadeziv . Este amplasat la casa de marcat si ajuta la dezactivarea etichetelor pentru evitarea declansarii alarmei atunci cand un produs trece printre portile antifurt. Atunci cand un produs este amplasat pe dezactivator, eticheta va fi dezactivata automat.Detasator pentru etichete detasabile.  Este de asemenea amplasat la casa de marcat si cu ajutorul acestuia se desfac etichetele detasabile. 


 

catalog pdf camere de supraveghere CATALOG PDF
50 RON - 1.000 RON
Reset