Returnari

Returnari

RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa trimiti o cerere in scris pe adresa: vanzari@icansee.ro sau office@icansee.ro, iar produsul se repara, se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui. Cele 3 optiuni sunt valabile in aceasta ordine. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original si cu certificatul de garantie. Nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte, ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele utilizate, cu urme de uzura. Returnarea produsului se face tot prin intermediul firmei de curierat care v-a adus produsul. Taxa curierului pentru retur este suportata de client. In cazul in care se alege ultima varianta - contravaloarea comenzii, aceasta se ofera intr-un interval de 30 de zile de la retur.  Returnarea produselor este valabila pentru persoanele fizice.

Icansee.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la expeditor. Pentru a incerca o alta expediere, destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.
 

Daca un client doreste sa faca retur la produse pentru schimbarea cu alte produse sau trimiterea produselor la service, transportul dus - intors este suportat de acesta!


Produse aduse la service:

Constatarea defectiunii in cazul produselor I CAN SEE este gratuita. Daca aveti produse defecte achizitionate din alta parte (produse ce nu fac parte din gama I CAN SEE), constatarea va costa 49 RON (TVA inclus). Pentru acest serviciu vi se ofera factura si chitanta. Ulterior, in cazul in care nu se poate repara produsul, vi se poate oferi un discount la achizitionarea unui produs nou, din gama noastra. 

ATENTIE!

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Pentru a returna un produs va rugam completati acest formular!