Cablu Alimentare + Video Plug and Play Cupru, pentru Camere HD
Cablu Alimentare + Video Plug and Play Cupru, pentru Camere HD
Cablu Alimentare + Video Plug and Play Cupru, pentru Camere HD Cablu Alimentare + Video Plug and Play Cupru, pentru Camere HD Cablu Alimentare + Video Plug and Play Cupru, pentru Camere HD

Cablu Alimentare + Video Plug and Play Cupru, pentru Camere HD

Disponib.: În stoc
Pret: 152 RON
59 RON (TVA inclus) Preț fără TVA: 50 RON
Cantitate dorita:

 

Opțiuni disponibile


* Lungime Cablu Plug and Play HD:


A fost initial conceput pentru sisteme HD-SDI insa poate fi utilizat impreuna cu orice camera cu interfata BNC (analog, AHD, CVI, TVI sau HD-SDI), oferind o transmisie mult mai buna datorita cablului de semnal cu cupru din interior.

Cu un cablu plug and play puteti alimenta si transmite semnal de la DVR la camere fara intreruperi sau distorsionari de imagine. Este un cablu de calitate foarte usor de folosit. Conectorii sunt inclusi din fabricatie!

Este cea mai simpla solutie fata de metoda conventionala de conectare, dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

In mod normal la un sistem de supraveghere conventional, pentru conectarea unei camere la un DVR este nevoie de: 2 conectori BNC (pentru mufarea cablului de semnal/ coaxial, ce face legatura intre DVR si camera), un alimentator pentru camera, un cablu de alimentare si un cablu de semnal / coaxial (alegeti cati metri doriti din fiecare). Pentru multi clienti care nu au intalnit pana acum un sistem de supraveghere poate parea destul de dificila instalarea, mai ales daca nu au cunostinte despre cum se mufeaza un cablu coaxial sau de alimentare si in plus este costisitor sa angajati un instalator pentru a face toate acestea.

La un sistem de supraveghere plug and play cu o camera si un DVR tot ce trebuie sa achizitionati este un cablu plug and play si un alimentator pentru alimentarea camerei. Nu mai trebuie sa mufati cablurile pentru ca vin deja mufate din fabrica. Pentru alimentarea camerei conectati camera prin mufa de alimentare mama de la un capat al cablului, iar la celalalt capat conectati alimentatorul, pentru semnal conectati camera la mufa BNC si cealalta mufa BNC o conectati la DVR. Este atat de simplu!
 

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată: