Alarme

Alarme

Restrânge căutarea

LisăTabel
Arată:
Aranjează după:

Alarme de interior sau exterior impreuna cu sistemul complet specific acestora, necesar protectiei locuintei sau afacerii dumneavoastra. Produsele sunt configurabile, astfel incat puteti adauga mai multi senzori PIR, contacti magnetici sau lungimea cablului necesar instalarii sistemului. Sunt produse de calitate, alese cu grija, pe baza performantei lor. 

Componentele unui sistem de alarma antiefractie

Sistemele de alarma antiefractie sunt folosite precum spune si numele, impotriva efractiei si detin in componenta acestora sisteme specifice de avertizare precum si echipamente auxiliare. Orice sistem antiefractie cu alarma/sirena este foarte util pentru locuinta sau afacerea dumneavoastra deoarece va ofera un plus de liniste cand plecati, este mult mai eficient decat un catel de paza ce poate fi influentat sau vatamat. Puteti configura un kit personalizat astfel incat sa dispuneti de tot ce aveti nevoie pentru a avea un sistem cat mai eficient. Acest articol este realizat tocmai pentru a va ajuta in acest sens, pentru ca este important sa cunoasteti fiecare componenta in parte, astfel incat sa va dati seama daca aveti nevoie de ea sau nu.

Sistemele de supraveghere ICANSEE detin DVR-uri (sisteme de inregistrare video) compatibile cu sistemele de alarma, astfel incat puteti beneficia de experienta completa pe care o poate oferi un sistem de supraveghere performant.

CENTRALA

Centrala pentru sistemele de alarma antiefractie cu tastatura gratuita

Prima componenta, cea mai importanta din orice sistem antiefractie este centrala, “creierul” sistemului, cel care da comanda de a porni alarma atunci cand se detecteaza miscare cu ajutorul senzorilor de miscare PIR, spre exemplu  si cel in care memoreaza toate evenimentele, setarile si informatiile de la restul componentelor pentru un consult amanuntit. Alarma declansata de centrala poate fi optica si/sau acustica, poate trimite mesaj de alerta la un dispecerat de antiefractie sau catre un numar de telefon mobil.

TASTATURI

Tastatura functioneaza precum un punct de control al intregului sistem si va ajuta sa setati armarea/dezarmarea, puteti vizualiza anumite informatii, puteti consulta evenimentele din trecut etc. Acestea pot fi de mai multe tipuri: LED, LCD sau Touch Screen.

TELECOMANDA

Telecomenzile in cazul unui sistem de alarmare sunt optionale si sunt destinate in special pentru sistemele antiefractie wireless. Prin intermediul acestora puteti arma sau dezarma de la distanta prin simpla apasare a unui buton sau le puteti folosi precum un buton de panica mobil.

SIRENE

Sirenele sunt de trei tipuri, de interior, exterior  sau exterior anti-vandal, realizate special pentru a se adapta la mediul de interior sau exterior sau pentru a rezista impotriva sabotajului de taiere a cablurilor, sunt dotate cu lampa de semnalizare luminoasa si sistem acustic de alerta, pot functiona impreuna sau poate fi setata doar una dintre acestea.

           Sirena pentru interior cu semnalizare luminoasa

ACUMULATORI

In cazul in care cineva incearca sa decupleze sistemul de la sursa de curent electric, acumulatorii vor mentine sistemul de alarma in perfecta stare de functionare. Se utilizeaza in general pentru sirene si centrale sau alte dispozitive ale sistemului ce necesita alimentare.

COMUNICATOARE

Comunicatoarele sunt folosite in special pentru a transmite mesaje catre dispeceratul de monitorizare sau catre un numar de telefon mobil. Se pot transmite date prin mai multe modalitati: linii telefonice, GSM sau prin GPRS/internet/retea de date.

MODULE

In cazul in care doriti sa extindeti sistemul cu mai multi senzori PIR, astfel se pot extinde zonele sau iesirile programabile.

DETECTORI DE MISCARE PIR

Se folosesc pentru detectarea miscarii din perimetrul pe care il supravegheati si sunt de tip PIR, microunde sau mai exista combinatii intre acestea. Se poate seta sensibilitatea lor pentru a nu da alarme false in cazul unor animale de companie. Detectoarele PIR sunt cel mai frecvent utilizate dispozitive pentru sistemele de alarma deoarece sunt cele mai eficiente.

Senzori de prezenta pentru sistemele de alarma

CONTACTI MAGNETICI

Se folosesc pentru usi si geamuri avand doua componente, una mobila si una fixa. Partea fixa a contactului magnetic se ataseaza pe tocul geamului sau usii si pe partea mobila a acestora, astfel incat atunci cand se indeparteaza una de cealalta sa se declanseze alarma. Fata de detectoarele de prezenta, nu ofera protectie 100%, deoarece se poate sparge geamul in loc sa se deschida usa, spre exemplu, asa ca fara un senzor de geam spart, alarma nu va porni.

     Contacti magnetici pentru sistemele de alarma antiefractie

DETECTOARE DE GEAM SPART

Sunt folosite pentru a detectia geamului spart. Pot fi mai eficiente in combinatie cu contactii magnetici deoarece ofera o siguranta completa a geamurilor si deschiderea acestora.

DETECTOARE DE SOC / VIBRATII

Sunt utilizate in special pentru bancomate sau seifuri pentru a detecta loviturile puternice provocate de vandalisti.

BUTOANE SI PEDALE DE PANICA

Folosite cel mai adesea in sistemul bancar sau in zonele unde se lucreaza foarte des cu publicul, butoanele de panica sau pedalele genereaza o alarma silentioasa in urma apasarii, care urmeaza a fi transmisa direct catre dispeceratul de monitorizare.

BARIERE CU INFRAROSU SAU MICROUNDE

Probabil le-ati vazut in filme, sunt acele bariere care emit o lumina invizibila pentru ochiul uman si pot delimita un anumit perimetru, se intalnesc adesea in muzee sau locuri ce necesita o securitate ridicata.

CABLURI

Cablurile pentru sistemul antiefractie sunt special concepute pentru acestea, avand un diametru al sectiunii de minim 22 mm si de asemenea ecranaj pentru a elimina interferentele ce pot aparea pe parcursul utilizarii din varii motive. Se gasesc la role de 50 sau 100 de metri.

ICANSEE ofera astfel de sisteme de alarma antiefractie la cel mai bun raport calitate/performanta/pret din Romania! Produsele se pot configura astfel incat sa acoperiti necesitatile specifice perimetrului pe care doriti sa il supravegheati.

 

catalog pdf camere de supraveghere CATALOG PDF
50 RON - 1.000 RON
Reset